Bandenservice

Advies en keuze

Wij adviseren u graag over de juiste banden voor uw voertuig in combinatie met de omstandigheden en condities waarin u rijdt. Met de kennis en ervaring die wij hebben van de constructeur in combinatie met verschillende merken en type banden garanderen wij het juiste schoeisel voor uw wagen.

Winterbanden

Sneeuw, ijs en ijzel maken autorijden een stuk gevaarlijker voor u en uw passagiers. Tenzij u met winterbanden rijdt natuurlijk. Want die hebben meer grip op gladde wegen en verhogen de veiligheid. Zodra de buitentemperatuur onder de 7º C daalt, zijn winterbanden aan te bevelen, ook op een droog wegdek. Omdat ze een betere grip hebben bij lage temperaturen rijdt u veiliger en comfortabeler. Wanneer u kiest voor winterbanden, wisselen wij voor u de zomer- en winterbanden van uw Renault of Dacia op de geschikte momenten. In de tussentijd zorgen wij voor stockage van uw andere set.
Schaft u voor het eerst winterbanden aan voor uw wagen? Vraag dan zeker naar onze interessante aanbiedingen. Naast losse winterbanden voor uw wagen hebben wij ook altijd velgensets in de aanbieding; vier velgen voorzien van winterbanden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw Renault.