Banden

Na aankoop van je wagen kun je profiteren van ons uitgebreide dienstenaanbod. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor de perfecte grip op de weg. Van hoogwaardige banden tot professioneel onderhoud. Met een breed assortiment aan banden, zorgen we ervoor dat je altijd veilig en comfortabel de weg op rijdt ongeacht de weersomstandigheden. 

Winterbanden 

Autorijden wordt een stuk gevaarlijker met sneeuw, ijs en ijzel, maar niet als je rijdt op winterbanden. Die bieden meer grip op gladde wegen en verhogen de veiligheid. Als de buitentemperatuur onder de 7º C daalt, zijn winterbanden aan te raden. Ook op een droog wegdek. Ze hebben betere grip bij lage temperaturen, waardoor je veiliger en comfortabeler rijdt. Winterbanden zijn aangeraden voor de maanden november tot april

Koop je voor het eerst winterbanden voor je auto? Vraag dan zeker naar onze interessante aanbiedingen. Naast losse winterbanden hebben we ook altijd complete sets met velgen en winterbanden in de aanbieding.

Zomerbanden

Onze zomerbanden bieden een uitstekende grip en stabiliteit op droge en natte wegen. Dankzij geavanceerde technologieën geniet je van een kortere remafstand en een betere responsiviteit, wat resulteert in een veilige en comfortabele rijervaring, zelfs op lange zomerse ritten. Zomerbanden zijn aangeraden van de maanden mei tot september.

Bandenhotel

Geef je banden een welverdiende vakantie in ons bandenhotel! Bij ons worden je banden veilig en optimaal bewaard, klaar voor het volgende seizoen. Bespaar ruimte thuis en verleng de levensduur van je banden.

Carrosserie

Ons ervaren team van techniekers en carrossiers staat het hele jaar door voor je klaar. Om je mobiliteit tijdens onderhoud en reparaties te garanderen, kun je gebruik maken van ons ruime wagenpark met vervangauto’s.

Ongeval

Als je bij ons langskomt met schade aan je auto, zorgen wij voor de expertise en herstelling. Als erkend schadeherstelbedrijf voldoen wij aan alle strenge normen op het gebied van kwaliteit en onderhoud. We garanderen dat jouw wagen na de reparatie terug veilig de weg op kan.

Spot repair

Kleine beschadigingen aan je auto, zoals steenslag of een deukje, kunnen snel en onzichtbaar worden hersteld in onze werkplaats met spot repair. Een kosteneffectieve methode waarbij de kwaliteit van het herstelwerk is gegarandeerd. 

Voorruit snelle reparatie

Bij kleine beschadigingen, zoals een barstje of een sterretje, kunnen we de ruit vaak snel en vrijwel onzichtbaar repareren. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten doen om doorscheuren of vochtindringing te voorkomen. 

Voorruit vervangen

Als de ruit van je Renault of Dacia niet meer kan worden gerepareerd, monteren we volgens de fabrieksvoorschriften een nieuwe ruit in je auto. Uiteraard met originele onderdelen voor gegarandeerde kwaliteit. 

Afspraak maken